Beogradski nocni market
  • Broj pregleda 666

Beogradski noćni market – “Zdravo i zeleno”

JKP „Gradske pijace“ i ”Redesign” d.o.o. zakazuju novo druženje na pijaci “Skadarlija”, gde će 19. maja, od 18 do 24 časa, biti održan Beogradski Noćni Market pod sloganom “ZDRAVO I ZELENO”.

Proizvodi „šampiona pijaca“, dizajnera i umetnika, koji su kao i do sada bili veoma traženi, ponovo će krasiti pijačne tezge, a vlasnici ugostiteljskih objekata potrudiće se da predstave specijalitete, prirodne sokove i napitke, vrhunska piva, kao i razne vrste rakija i vina.

Pozivamo sve zainteresovane izlagače koji se bave zelenom ekonomijom (obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i održiva organska proizvodnja), da se pridruže stotini drugih preduzetnika i kreativaca koji su stalna postavka na Beogradskom noćnom marketu. Za pripremu vrhunskih specijaliteta, biće zadužen Miloš Jovanović, sa svojim mladim timom koji će prisutnima prikazati čarolije kulinarstva prateći slogan i temu.

Za dobru zabavu i energiju pobrinuće se poznati di-džejevi.

Manifestacija Beogradski Noćni market, za cilj ima i da unapredi turističku ponudu glavnog grada, a organizuje se uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Podelite

Gastro Jedinstvo – događaj koji briše granice

Next Story »

Dani Azije u METRO-u