Azijska kuhinja
  • Broj pregleda 1000

Dani Azije u METRO-u

Azijska kuhinja je od uvek bila obavijena velom tajni. Ukoliko želite da se upoznate sa posebnim sastojcima azijskih specijaliteta i doživite novo gastronomsko iskustvo, od 17. do 19. maja biće održane kulinarske demonstracije u METRO objektima na Vidikovcu, Zemunu i Krnjači.

Istaknuti kuvari iz Kine podeliće sa vama svoje kulinarske trikove, a imaćete priliku i da isprobate egzotične specijalitete pripremljene od svežih namirnica iz pažljivo odabranog azijskog asortimana.

Eminentni kuvari iz Hong Konga, uz podršku profesionalnih kuvara iz METRO HoReCa Centra, izvešće i ekskluzivne prezentacije pripreme i serviranja jela iz azijske kuhinje, a ovom jedinstvenom događaju vrata će biti otvorena i za sve posetioce.

Osnovni princip azijskog kuvanja je maksimalno iskorišćavanje svih sastojaka, gde začini imaju najvažniju ulogu u određivanju ukusa, mirisa i izgleda jela. Pirinač, povrće, morski plodovi, morska trava, sve su to neophodni sastojci azijske kuhinje, gde je glavni koncept poštovanje harmonije ukusa i boja, dok ni serviranje nije prepušteno slučaju, glavni simbol je trougao, kao zamišljene tri dimenzije za lepotu i stabilnost.

METRO će do kraja 2017. godine u svojoj ponudi imati više od 100 proizvoda iz azijskog asortimana.

Raspored događaja u METRO distributivnim centrima

17.05.2017. od 11h DC Vidikovac, Ibarski put 20, Beograd
18.05.2017. od 11h DC Zemun, Autoput za Novi Sad 120, Beograd
19.05.2017. od 11h DC Krnjača, Zrenjaninski put br.11M, Beograd

 

Podelite

Beogradski noćni market – “Zdravo i zeleno”

Next Story »

Beogradski noćni market – Svi za Dunav