Teglas
  • Broj pregleda 5567

Tegla’s: Salate u tegli konačno u Beogradu!

Nakon što su potpuno osvojile Novi Sad, efektne i ukusne salate u teglama stižu i u Beograd, a ponuda je pojačana atraktivnim hladnima pastama i maštovitom selekcijom dezereta, naravno: sve je u teglama!

Početak je na dve lokacije: Novi Beograd (naselje Belville) i Vračar (Molerova), a zapravo za čitavu teritoriju grada besplatnom dostavom za tri ili više poručenih tegli.

Tegla's u Beogradu

Tegla’s u Beogradu

Inovativne i drugačije, salate koje su okosnica ponude pojavljuju se u čak 13 različtih verzija tako da mogu biti zanimljiv, zdrav i maštovit izbor kako za pauzu na poslu, tako i za izlet sa prijetlji(ca)ma ili porodicom, naravno i za kućnu varijantu. Spravljene su od kvalitetnih sastojaka, vodeći računa da su ključne namirnice u optimalnim količinama, krutoni, odnosno pasta u njima je tu da zaokruži obrok, a poseban šmek daju dresinzi koji su specijalno kreirani za ove salate.

Tegla's

Tegla’s

Vizuelno, one su posebna priča, pripremljene i upakovane u slojevima koji donose zavodljivu igru boja, a iz ponude izdvajamo: Teglas, Fit for Fun, Beetroot chicken, Cream Beam, Pesto… Slično je i sa pastama koje takođe predstavaljaju kompletan i ukusan obrok varirajući sastojke od pršute, karija i piletine, preko govedine do vegetarijanske ponude, dok primamljiv niz poslastica naprosto mami da njima ulepšate dan ili veče: karamel krem, Pavlova, krambl od kajsija i šljiva, kapkejk sa breskvama i tiramisu. Jednom rečju: idealan predlog za letnje dane, lagan a bogat obrok i uzbudljivo zaslađivanje: obavezno (pr)overite zašto samo najukusnije stvari zaslužuju teglu…

Tegla’s
Đorđa Stanojevića 9a (Belville), Molerova 3
Beograd
060 0 501 502

 

Podelite

Filozofija nordijske kuhinje na srpski način

Next Story »

Anđeli – magični ovseni kolači