Poslovni hotel u užem gradskom jezgru – Hotel HERITAGE

1058
views
Hotel Heritage
Hotel Heritage

Hotel „Heritage“ je otvoren u septembru 2015. godine, a projektovan je i građen prema najsavremenijim standardima građevinarstva.

Koristeći tehnologiju i opremu poslednje generacije, ovaj hotel doprinosi očuvanju životne sredine, smanjuje troškove poslovanja i obezbeđuje visok nivo energetske efikasnosti.

Hotel „Heritage“ svojim gostima nudi 40 soba i apartmana, od toga četiri jednokrevetne sobe i 24 dvokrevetnih, šest junior apartmana i šest apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju besplatan Wi-Fi internet, bešumni mini-bar, LED TV, zvučno izolovane prozore i vrata, elektronski sef. U skladu sa brigom o gostima, sva posteljina je antialergijska, a sve sobe su klimatizovane, svetle i tihe, bez buke od gradskog saobraćaja.

 

Jelovnik Hotel Heritage
Jelovnik Hotel Heritage
Hotel Heritage
Hotel Heritage

U okviru hotela se nalazi i AFELIU restoran i Lounge koji gostima nudi veliki izbor internacionalnih i domaćih specijaliteta, kao i pažljivo odabrane poslastice. Za pripremu svega toga brine se posvećen tim kuvara s Banetom Letićem na čelu. Pored gurmanskih specijaliteta, u ponudi je i veliki izbor domaćih i uvoznih vina. Restoran čine tri celine – centralni restoranski deo, zastakljena zelena bašta sa udobnim foteljama i otvorena terasa, okružena parkom i zelenilom.

Svi zaposleni hotela „Heritage“ trude se da vreme koje gosti provedu u hotelu bude prijatno, a da hrana i usluga ostanu dugo u najlepšem sećanju.

Mije Kovačevića 7a, 11000 Beoograd
+38111/71-51-060
+38166/88-84-033
Imejl: info@heritagebelgrade.com