dmBio – brend sa najširom ponudom organske hrane

1005
views
dmBio asortiman
dmBio asortiman

Zbog intenzivnog tempa života svakodnevno pribegavamo brzoj hrani i grickalicama koje nam utole glad.

Međutim, to ne znači da ne postoji adekvatna organska alternativa – dmBio. Više od 350 organskih proizvoda na jednom mestu!

Organska vs. konvencionala hrana
Osnovna razlika između organske i konvencijalne hrane je u tome što se u organskoj proizvodnji teži ka minimalnoj upotrebi veštačkih materija i onih koje nisu poreklom sa same farme. Prerađeni organski proizvodi se dobijaju od sirovina iz organske proizvodnje bez pesticida, veštačkih boja i aroma. Interesantno je da se u organskoj proizvodnji često pribegava starim otpornim biljnim i životinjskim vrstama, koje mogu da opstanu bez velike upotrebe pesticida, herbicida i ostalih hemikalija.

dmBio zalogaji
dmBio zalogaji

„Proizvoditi organske namirnice znači razumeti prirodu i njena bogatstva i upotrebiti je na pravi način. Sa preko 350 različitih proizvoda, dmBio je brend sa najširom ponudom organske hrane u Srbiji i jedan od najjačih brendova organske hrane u Evropi. Pored toga, dm je jedini trgovinski lanac u Srbiji koji nudi ovako veliki broj organskih proizvoda u svim objektima i u svim gradovima“, rekao je Predrag Petrović, Rukovodilac nabavke i marketinga, logistike i Prokurista, na događaju na kome su još jednom predstavljeni dmBio proizvodi.

Filip Ćirić
Filip Ćirić

Na događaju su predstavljene karakteristike i prednosti dmBio robne marke. Sa preko 350 različitih proizvoda, dmBio je brend sa najširom ponudom organske hrane u Srbiji i jedan od najjačih brendova organske hrane u Evropi! Pored toga, dm je jedini trgovinski lanac u Srbiji koji nudi ovako veliki broj organskih proizvoda u svim objektima i u svim gradovima! Majstor kuhinje Filip Ćirić je pripremao najukusnija organska jela zahvaljujući punom ukusu dmBio proizvoda.

dmBio ponuda na sajtu – organsko i zdravo