Uz hranu počinje priča
DogađajiOtvaranje peščane plaže u Radisson Blu Old Mill hotelu

Otvaranje peščane plaže u Radisson Blu Old Mill hotelu

Radisson Blu Old Mill Hotel je postavio veliku peščanu plažu na zabavi Brazil Summer Party, održanoj 16. juna.

Peščana plaza je smeštena na 200 kvadratnih metara, na trgu ispred hotela i ugostiće Beograđane tokom celog leta, sve do 28. avgusta.

Predstavnici hotela najavljuju odličan provod za sve posetioce uz osvežavajuće letnje koktele i odličnu hranu. Ovo leto će biti ispunjeno dobrim žurkama, gledanjem Evropskog prvenstva u fudbalu 2016 na velikom platnu i takmičenjima u stonom fudbalu. Program dešavanja na Radisson Blu plaži možete pratiti na sajtu.

Brazil party
Brazil party

„Beograd je postao poznat kao nova prestonica urbane i šik zabave, grad koji živi 24 sata dnevno, a mi smo ponosni što smo u prilici da budemo deo toga. Otvaranje plaže je upravo ono što smo želeli da poklonimo Beograđanima, kao i onima koji su tu u poseti. Svoje hotelske usluge već pružamo mnogima koji su upoznati sa našim brendom, ali smo spremni da ugostimo nove posetioce u nadi da će oni ceniti originalan koncept ovog hotela i naš stalni trud da ispunimo njihova očekivanja“, izjavio je g. Tomas Svika (Thomas Swieca), generalni direktor beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill.

Radisson Blu plaža
Radisson Blu plaža

Radisson Blu Old Mill svojim posetiocima predstavlja veoma zanimljivu priču, koja kroz jedinstveni dizajn enterijera oživljava duh starog mlina, kao i Beograda i njegovih reka. Pored novoprestavljene plaže, hotelski restoran i bar, OMB Larder + Lounge, promovišu srpsku kulinarsku tradiciju, nudeći na svom bogatom meniju sveže namirnice lokalnih proizvođača pripremljene na kreativan način, u skladu sa tehnologijom modernističke kuhinje, što je svojevrstan novitet u našem gradu.

Hotel je oživeo industrijsku četvrt lociranu praktično u samom centru Beogarda. Gosti su u prilici da osete duh Starog mlina iz 19. veka u svakom detalju enterijera, sačinjenog od prirodnih boja i materijala (poput hrasta, kamena, cigli, bakra i tekstila) u kombinaciji sa najnovijim dizajnerskim stilom. Jedinstven ambijent hotela osmislio je prestižni berlinski Graft Architects design bureau, koji je očuvao autentično nasledstvo mlina u kombinaciji sa estetikom industrijskog šika. Sobe su ekskluzivno dekorisane slikama umetničkog društva Strauss & Hillegaart.

NAJČITANIJE

Šta je kinoa (quinoa) i kako je kuvati

Kinoa je supernamirnica. Spada u proteinsku hranu, a dobar je izvor gvožđa, magnezijuma, kalcijuma i biljnih vlakana. Pritom, kinoa ne sadrži gluten! Ima čvrstu, pomalo...

Kako se prave savršene prženice!?

Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak, posebno vikendom, i...

Recept za Hugo koktel

Osvežavajući Hugo koktel je nastao u severnoj Italiji - u južnom Tirolu, i predstavlja pravi izbor u letnjim mesecima. Ime koktela se izgovara "Ugo” i...

Reklama