Otvoren butik hotel SAINT TEN

819
views
Sanctus
Sanctus

U srcu Vračara, u Ulici Svetog Save, zvanično je otvoren luksuzni hotel SAINT TEN.

U okviru hotela se nalazi i restorana Sanctus, a šef kuhinje Predrag Krstić, na jelovnik prenosi  koncept hotela, spoj modernog i tradicionalnog, kroz fuziju ukusa najkvalitetnijih namirnica. Specijaliteti restorana Sanctus koji se svakog dana od 18h pretvara u pravi fine dining restoran pripremljeni su od sastojaka koji se često ne mogu lako naći kao što su kulatelo (coullatelo), seviće (ceviche), pršuta San Daniele, kao i starena mesa.

Hotel Saint ten
Hotel Saint ten

Hotel SAINT TEN kroz svojih 56 soba i apartmana priča priču o duhu i šarmu starog Vračara. Ušuškan u Ulici Svetog Save, svojim modernim dizajnom, gostima pruža užitak koji je više od zadovoljavanja najprefinjenijih potreba. SAINT TEN pruža luksuzni doživljaj koji se pamti. Smešten u staroj kući u kojoj su se između dva rata vodili važni razgovori i u kojoj se nekada okupljala intelektualna elita, SAINT TEN svojim gostima nudi doživljaj nove dimenzije luksuza i hedonizma i opravdava epitet vračarskog “dase” u zrelim godinama sa osmehom markantnog mladića.

“Spoj elegancije, istorije, tradicije i modernog je ono čime odiše ovo zdanje. Nudimo nezaboravno iskustvo i jedinstven doživljaj, uz vrhunsku uslugu i brigu o svakom pojedinačnom gostu”, istakla je direktorka hotela, Milica Marković.

Kada se spoje istorija i moderan dizajn, a začine vrhunskim standardom i uslugom, dobija se novi omiljeni intimni kutak u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.