Rakiji u čast – Rakija fest

671
views
Rakija fest

U Beogradskom marketu, gde se nalazi i prva Urbana destilerija u petak 31. maja održava se Rakija fest – najveći festival našeg nacionalnog pića.

Na Rakija fest događaju učestvuju isključivo registrovane destilerije, a osim degustacije izabranih proizvoda, posetioci će moći da obiđu i prvu destileriju otvorenog tipa – Belgrade Urban Distillery, koja se nalazi na istoj adresi.

Specijalno za ovu priliku, biće postavljen rakijski koktel bar, a restorani Beogradskog Marketa će spremati jedinstvene rakijske zalogaje. Za dobru atmosferu biće zadužen DJ Brrkati. Ulaznice koštaju 300 din i mogu se kupiti na licu mesta.

Na istoj adresi se tog dana organizuje i poznati festival gastronomije i dizajna – Beogradski Noćni Market.

Urbana destilerija

BELGRADE URBAN DESTILERY

Beogradska Destilerija je prva destilerija otvorenog tipa u Srbiji, nalazi se na Dorćolu u ul. Žorža Klemansoa 19. U ponudi je preko 20 različitih ukusa, od premium voćnih rakija, zanimljivih medovina, do tradicionalnih likera, a sve proizvode možete kupiti direktno iz proizvodnje. Sve rakije i likeri su vrhunskog kvaliteta, sa jasno istaknutim hemijskim analizama koje potvrđuju ispravnost proizvoda, a punjenje, zatvaranje i deklarisanje se vrši direktno pred kupcem. Ture i prezentacije je moguće organizovati za grupe do 40-50 osoba, a na raspolaganju je i ketering. Za veće grupe na raspolaganju je letnja bašta sa 80 sedećih mesta.

Rakija fest se održava u petak 31. maja u Beogradskom Marketu, u Ulici Žorža Klemansoa broj 19, od 14h do 23h.

Rakija Fest