Saint ten hotel – novogodišnje avanture

616
views
Saint ten hotel
Saint ten hotel

SAINT TEN Hotel je pripremio novogodišnje svečanosti 31.12.2016. i 1.1.2017. godine.

Novootvoreni SAINT TEN hotel, na adresi Svetog Save 10 na Vračaru, će za novogodišnje praznike organizovati nekoliko zanimljivih gastronomskih događaja kako bi se nova godina dočekala u što boljem raspoloženju.

Novogodišnji dnevni parti, 31. decembra s početkom u 13h koji je osmišljen da započne novogodišnje svečanosti ranije od uobičajenog. Hotel je za ovu priliku osmislio posebne koktele, tzv. Signature Cocktails – The Traditional i Simon Simon i gosti će imati prilike da naruče selekciju ukusnih kanapea.

Saint ten hotel
Saint ten hotel

Od 21h hotel je organizovao novogodišnju večeru u Sanctus restoranu. Gostima su na raspolaganju tri menija, od sedam obroka i čaša šampanjca za dobrodošlicu.

Prvog dana nove godine, 1.1.2017. u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Branč počinje u 12h i gosti će moći da uživaju u velikom izboru hrane i piću dobrodošlice. Glavni kuvar ovog posebnog podneva izlazi iz kuhinje i na licu mesta sprema izvrsne specijalitete.

SAINT TEN Hotel je novootvoren boutique hotel na Vračaru, koji se prostire na više od 3500 m2. Hotel je spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, koji se ogleda u svakom detalju od zgrade koja je spomenik kulture do ručno izrađenog nameštaja, jedinstvenog dizajna i besprekorne usluge. Hotel ima 56 luksuznih soba i apartmana; raspolaže sa 5 konferencijskih sala, opremljenim najsavremenijom opremom i pruža gostima mogućnost opuštanja u Relax zoni. Hotel krasi i Sanctus restoran, čiji je meni pažljivo osmišljen da zadovolji čula i najzahtevnijih gurmana kroz fuziju lokalnih tradicionalnih specijaliteta i internacionalnih klasika.