Savamala Coffee Festival

528
views
Festival kafe
Festival kafe

Ispijanje kafe je ritual kojem treba pristupiti sa pažnjom i uživanjem u svakom gutljaju. Kafa je umetnost za dobro jutro i prijatno popodne, hedonizam i inspiracija koja ispunjava dan.

Svež, inovativan i mirisan, Savamala Coffee Festival idealna je destinacija za sve one kojima je kafa više od običnog napitka, za one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak, za one koji umeju da uživaju u svakom gutljaju, u prefinjenim aromama, u neodoljivim mirisima, u vrhunskim ukusima.

Udruženim snagama, Mikser i Speciality Coffee asocijacija vam predstavljaju dvodnevni festival kafe, koji će se održati 14. i 15. marta u Mikser House-u. Opustite se i upustite se u avanturu otkrivanja i uživanja u novim ukusima i doživljajima, jer vas na Savamala Coffee Festivalu očekuju predstavljanje i degustacije kada, kao i suplementarnih proizvoda koji se na kafu nadovezuju (kolačići, kroasani, mleko, čokolada, rakija), takmičenja za najboljeg baristu, radionica uparivanja mirisa i ukusa, predavanja o kafi i još mnogo toga.

Festival je otvoren 14. i 15. marta, od 11 do 19 časova, a ulaznica je 250 dinara po danu.