The Klemenca – mesna avantura

594
views
The Klemenca
The Klemenca

The Klemenca, nalik na „Bordejnovske“ mesne avanture na raznim svetskim destinacijama, ovaj fast food nudi autentične specijalitete čiji je osnov kvalitetno, „čisto“ meso.

Za sve ljubitelje mesa, 17. marta je planirana specijalna akcija za Dan Svetog Patrika. Svinjetina u medu zalivena Ginis pivom, samo u The Klemenca na Vračaru od 16 – 22h (odnosno dok traju zalihe). Uz svinjetinu će se služiti i irski “champ” pire krompir i češko Kozel piva. Irski tanjir, tj. tanjir Svetog Patrika će biti 400 din. (pire, meso, sos)

Kubano
Kubano

Za sve one koji ne stignu na proslavu, The Klemenca svakog dana nudi pet verzija sendviča. Nama je omiljeni „Kubano tost“ sa plećkom, efektno serviran u korpici, u respektabilnoj količini i za najhrabrije gurmane. U Klemenci je odlično pripremljeno meso uvek u centru pažnje, uz priloge: pirotski kačkavalj, kiseli crveni luk, krastavčići i senf. Nekoliko vrsta piva (Porter, Kruger, Erdinger…) i gaziranih napitaka su neophodna pratnja, a sve možete konzumirati u simpatičnom nevelikom lokalu (nadomak „gradić Pejtona“) ili poneti… Obavezna destinacija za sve ljubitelje mesa.

Ulica: Sokolska 7, Vračar