Coffee Dream – Novo x 3!

1542
views
Coffee dream
Coffee dream

Uspešno i dosledno gradeći svoju prepoznatljivu priču, lanac Coffee Dream kafeterija odnedavno u svom nizu ima čak tri nove destinacije.

Nimalo ne odstupajući od sopstvenih visokih standarda i konstantno šireći bogatu ponudu u rasponu od nezaobilazne moke do Chai Late-a i home-made Ice Tea, od selekcije kolača do zdravih sveže ceđenih kombinacija voća i povrća, pa do mafina i crunchy parfea, novi objekti doneli su i neke nove, smele i zanimljive iskorake.

Crunchy Parfe
Crunchy Parfe

Tako je novi kafe u Krunskoj ušuškan a fino razigran natpisima na zidovima i jednom sasvim novom dimenzijom u odnosu na dosadašnje lokale, dok je onaj u Zmaj Jovinoj dostojno i dostojanstveno nasledio nekada čuvenu poslastičarnicu „Petrović“ i zajedno sa već „starim“ lokalom prekoputa stvorio jednu finu i elegantnu celinu. Nova kafeterija na Novom Beogradu u okviru Grawe poslovne zgrade, donela je možda i najdalji iskorak u prostranom ambijentu koji skladno kombinuje prepoznatljive Coffee Dream detalje ali ima i jednu neformalnu i toplu notu u postavci nameštaja i osvetljenja.

Coffee dream
Coffee dream

Uvek ljubazno osoblje, efikasna i nenametljiva usluga, diskretan a odličan odabir muzike i jedna prijatna, gradska atmosfera čine od Coffee Dream kafea prepoznatljive i nezaobilazne simbole ovog grada u vremenu kada je ponajteže (sa)čuvati upravo kvalitet i postojanost. Sada imamo još tri nove tačke koje mapu Beograda čine bogatijom, sjajnijom i ukusnijom za sve ljubitelje kafe, i ne samo kafe.

Krunska 80
011 344 00 03

Zmaj Jovina 14
011 323 33 33

Bul. Mihajla Pupina 115e, poslovni centar Grawe
011 260 34 32

Tekst: Peđa Kresojević, časopis Vino i Fino