Restoran Maša – bezglutenski restoran

4977
views
Restoran Maša
Restoran Maša

U Beogradu je nedavno otvoren bezglutenski restoran Maša, koji je nastao iz lične potrebe vlasnika ali i iz želje da se pokaže da je hrana bez glutena zdravija, da ima pozitivne efekte na metabolizam a jednako je ukusna ako ne i ukusnija od hrane koja sadrži gluten

Ovaj porodični restoran sa iskrenom pričom svoj meni bazira na jelima od mesa, specijalitetima od ribe, kao i pastama bogatog ukusa.

Pasta bez glutena
Pasta bez glutena

Šef restorana Dejan Mišlić preporučuje Figaro piletinu, Ćuretinu mediteran, Beef ražnjiće i Hrskave zalogaje, što su ujedno jela koja gosti restorana najčešće poručuju, a sve simpatije pobrao je i bezglutenski sufle kao omiljena poslastica. Važno je napomenuti da se koriste testenine od kukuruznih žitarica koje su posne, veganske i naravno bez glutena.

Salata
Salata
morski_plodovi
Morski plodovi

Većina gostiju se prvi put susreće sa hranom koja je sačinjena od namirnica bez glutena, pa se pre samog poručivanja informišu kod zaposlenih o poreklu namirnica i načinu pripreme. Malo je reći da se pozitivno iznenade prvo kada im se hrana servira a potom kada krenu u degustaciju i shvate da bezglutenska jela imaju istu punoću ukusa kao i regularna jela. U restoranu Maša uvek možete da računate na svež, sigurno pripremljen i zdrav obrok za sve one koji su osetljivi na gluten, ali i za prave hedoniste koji uživaju u slasnim zalogajima.

Masa
Restoran Maša
Restoran Maša
Restoran Maša

Vođeni principom da je udobnost na prvom mestu, arhitekte i dizajneri enterijera kreirali su izgled restorana koji doprinosi prijatnom ambijentu u kojem posetioci uživaju u dnevnim i večernjim satima tokom sedam dana u nedelji. Broj mesta unutar restorana je 112, dok je kapacitet bašte 88 mesta za sedenje.

Adresa: Ustanička 170
Telefon: 064/6444396
Sajt: www.masarestaurant.rs