Omiljena pekara i pasta – i pekara i restoran

3662
views
Omiljena pekara i pasta
Omiljena pekara i pasta

Sasvim nov koncept “Omiljena pekara i pasta”, koji je zapravo i pekara i mnogo više od pekare, nedavno je otvoren u Ruzveltovoj ulici.

Očigledno, ovakva postavka ima utemeljenje u potrebi da jedno mesto bude i rešenje za brz zalogaj “za poneti” (pekara), ali i za ozbiljan i ozbijno pirpremljen i atraktivno prezentiran obrok. Omiljena pasta bilo je logično ime za ovaj “dodatak”, a ponuda u ovom delu osvaja i servisom i načinom serviranja i kompletnim ukusom koji potpuno parira modernom restoranskom ugođaju.

Home made taljatelje u krem sosu sa vrganjima i šampinjonima
Home made taljatelje u krem sosu sa vrganjima i šampinjonima

U pasta & rižoto delu je vrlo privlačna selekcija od klasičnih kombinacija do pančete sa bundevom, gambora sa spanaćem i bifteka u ostriga sosu, po zaista privlačnim cenama. Pice takođe zavređuju pažnju u nestandardnoj verziji od 28cm ili pak porodičnoj od 42cm, a selekcija sveže ceđenih sokova i činjenica da kombinacijom sastojaka možete sami kreirati svoju pastu ili picu dodaje celoj priči još jedan razlog da je posetite.

Pizza
Pizza

Prijatan enterijer sa puno drveta i uopšte atmosfera i ambijent fino užurbanog mesta zaista donose neobičan i vrlo prijatan ugođaj. Topla preporuka bez obzira za koju se opciju odlučite…

Ruzveltova 23
060 388 08 89
www.omiljenapekara.com

Tekst: Peđa Kresojević, časopis Vino i Fino