Casa Nova – Ukusi Francuske 2017

928
views
Casa Nova biftek
Casa Nova biftek

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje Casa Nova.

Casa Nova restoran ove godine drugi put učestvuje u manifestaciji Ukusi Francuske, kada će se u jednom danu (21. mart) na 5 kontinenata u 1000 odabranih restorana ponuditi vrhunski francuski specijaliteti.

Na meniju restorana povodom proslave francuske kuhinje gosti će imati priliku da poruče:

  • Potaž od bundeve
  • Francuska supa od luka
  • Tuna Stek u limun sosu
  • Biftek u sosu od tartufa
  • Limun tart
  • Čokoladni sufle

Pri uređenju enterijera restorana aktivno je učesvovao i sam vlasnik restorana tako da se vodilo računa o najsitnijim detaljima, vinoteka od kovanog gvožđa, oslikani zidovi, mala galerija sa nekoliko stolova, diskretno svetlo kućne lampe, udobne stolice, tako da boravak bude što prijatniji.
Bašta restorana pruža sve mogućnosti za prijatan boravak i opuštanje u toku i posle radnog dana, ali i za osveženje svima koji su se odlučili da provedu dan razgledajući znamenitosti Beograda.

U ponudi su salate, paste, biftek, piletina, ćuretina,… po receptima italijanske i francuske kuhinje. Ali, ovde možete pojesti i odlično pripremljene plodove mora i nekoliko vrsta ribe.

Casa Nova izdvaja – “Biftek u sosu od tartufa”, a odmah tu je i “Peper stek” – biftek u sosu od zelenog bibera. Testenine, sirevi i sosevi, od kojih je “Sos sa 4 vrste sira” – najbolji u gradu!

Tiramisu, profiterole, čokoladni sufle i čokoladni mus… Ako zelite da probate najfilovanije, najbogatije i najneobičnije palačinke u gradu, naručite punjene palačinke sa flambiranim jabukama na rumu, pinjolima, suvim grožđem, preko kojih se preliva karamel sos, čokolada i sladoled od vanile!
Telefon: +381 11 303 68 68
E-mail: casanovaristoranti@gmail.com
Adresa: Gospodar Jovanova 42a,
Gornji Dorćol,
Beograd