Badi Valastro u Beogradu

422
views
Badi Valastro
Badi Valastro

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boraviće u Beogradu tokom prvog i drugog juna.

Čuveni „kralj torti“ u Beograd dolazi kako bi upoznao pratioce emisije iz Srbije i kako bi promovisao programe o venčanjima koji će na TLC-u biti prikazani u junu, kao i novu sezonu serije „Stručnjak za torte“ koja će biti prikazana u septembru.

TLC kanal, koji je deo portofolija kompanije Discovery Networks, vodeći je ženski dokumentarni ,,lifestyle” kanal u Srbiji, dok je Badi Valastro miljenik srpske publike i neko čiji su dolazak ljubitelji njegovih emisija intenzivno priželjkivali.

Badi će svoj dolazak iskoristiti i za upoznavanje sa velikim brojem gledaoca u Srbiji, pa će tako svi zainteresovani biti u prilici da uživo vide Badija na događaju koji će TLC organizovati u UŠĆE Shopping Center-u, 1. juna od 18:00. Gledaoci koji žele da na događaju lično upoznaju Badija treba da posete Facebook stranicu TLC Srbija i odu na tab „Upoznaj Badija“ gde mogu pronaći sve potrebne informacije.