Beogradska nedelja restorana

1325
views
beogradska nedelja restorana
beogradska nedelja restorana

Pod sloganom „Svi ste pozvani!“ veliki gastronomski festival Beogradska nedelja restorana, ove godine biće održan od 1. do 7. oktobra u 50 odabranih ugostiteljskih objekata u prestonici.

U svim restoranima u kojima se održava “Beogradska nedelja restorana”, gosti će imati priliku da uživaju u kreacijama šefova kuhinja po jedinstvenoj ceni od 1.200 dinara. Posebni jelovnici sastoje se od najmanje tri sleda: predjela ili supe, glavnog jela i deserta, a sastavljeni su tako da goste provedu kroz autentična i upečatljiva jela koja na najbolji način predstavljaju filozofiju i koncept konkretnog restorana.

azijska kuhinja
azijska kuhinja

U izboru restorana vodilo se računa o raznovrsnosti ponude pa će uživati i ljubitelji mesa, kao i vegetarijanci, ali i oni koji preferiraju ribu, paste, burgere ili egzotične ukuse Dalekog Istoka.

Nedelja restorana stavlja Beograd na mapu svetskih metropola u kojima se ova manifestacija održava već dve decenije. Prva nedelja restorana je održana u Njujorku 1992. godine, a praksa se nastavila širom sveta, u velikim gradovima koji mogu da ponude raznovrsnost kuhinja i da dovedu veliki broj gostiju u restorane.

Učestvuje 50 restorana
Učestvuje 50 restorana

Spisak svih restorana, koji učestvuju u manifestaciji, sa specijalnim festivalskim jelovnicima dostupan je na sajtu www.nedeljarestorana.rs.

Odaberite svoje favorite, rezervišite mesta u restoranima i krenite u gurmansku avanturu!