Beogradski noćni market kod “Cvetka”

963
views
Beogradski nocni market kod Cvetka
Beogradski nocni market kod Cvetka

Muzičko-gastronomski festival „Beogradski noćni market“, pod sloganom „BNM kod Cvetka“, po prvi put biće održan na pijaci „Zvezdara“, 15. juna, u periodu od 18 do 24 časa.

Posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u jednom modernom i prijatnom ambijentu, imajući u vidu da je ovo prva pijaca na kojoj su ugrađeni reflektori, koji u večernjim satima obasjavaju pijacu u raznim bojama i omogućavaju poseban doživljaj prilikom kupovine. Na „Beogradskom noćnom marketu kod Cvetka“ predstaviće se preko 150 kreativnih izlagača, među kojima se posebno izdvajaju „šampioni“ beogradskih pijaca, zanatlije, dizajneri i ugostitelji sa svojim proizvodima i ukusnim specijalitetima. Pored kupovine najkvalitetnijih proizvoda ono što ovu manifestaciju čini jedinstvenom je zanimljiv muzički program i odlična atmosfera.

Pijaca Zvezdara kod Cvetka
Pijaca Zvezdara kod Cvetka

Iako je zvaničan naziv ove pijace „Zvezdara“, svi je znaju kao „Cvetkova pijaca“ ili pijacu „kod Cvetka“. Za dugovečnost ovog, u naradu odomaćenog imena zadužen je Cvetko Jovanović koji je 1902. godine u blizini otvorio čuvenu kafanu poznatu kao „Cvetkova mehana“.

Vidimo se kod Cvetka 15. juna!

Ulaz je slobodan