Beogradski noćni market na pijaci Bajloni

524
views
Beogradski noćni market
Beogradski noćni market

Na pijaci Bajloni, po prvi put, u petak, 17. juna, od 18 do 24 časa, biće organizovana manifestacija Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, sa ciljem da se na savremen i zanimljiv način predstave proizvođači hrane i pića iz cele Srbije i da pijace postanu prepoznatljiva turistička ponuda glavnog grada.

Beogradski Noćni Market pružiće posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Pijačne tezge će se pretvoriti u delikatesne radionice, dizajnerske prodavnice, barove i restorane, stvarajući najveći beogradski restoran i market pod otvorenim nebom.

Na Beogradskom noćnom marketu predstaviće se oko 100 izlagača: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici.

Program će upotpuniti nastupi benda ZaBeat, di džejeva, izložbe umetničkih slika i fotografija.

Cene proizvoda će biti promotivne, a informacije o događaju zainteresovani mogu da pronađu na sajtu www.beogradski-nocni-market.com i na FB grupi www.facebook.com/beogradskinocnimarket

Beogradski Noćni Market se organizuje uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Nakon Bajlonijeve pijace, Beogradski noćni market biće organizovan na Kalenić pijaci 01.07.2016. godine.

VIDIMO SE NA PIJACAMA!

ULAZ SLOBODAN!