Najbolje iz Italije u Beogradu – Saporibelli Food & Wine

1979
views
saporibelli
saporibelli

U Šumatovačkoj ulici broj 72. na Vračaru otvorena je Saporibelli Food & Wine galerija koja nudi najbolje delikatese iz Italije.

Ideja ljudi iz Saporibelli firme je da okupi vrhunske male proizvođače delikatesa iz Italije, kako hrane, tako i vina i maslinovog ulja, proizvođače koji ne robuju količinama, trendovima, međunarodnim ocenama i priznanjima, već isključivo osećaju za prirodu, kvalitet, pa i hedonizam.

Proizvodi u galeriji su organskog porekla i po prvi put su prisutni na našem tržištu, a u svetu veoma cenjeni i nagrađivani kao što su na primer iz asortimana sireva Fior d’Arancio, plavi kravlji sir optočen pasitom od pomorandže, koji je proglašen za najbolji sir u Evropi za 2015. i San Pietro in Cera d’Api zvanični nosilac titule „Najbolji sir Italije”, a u svojoj klasi i najbolji na svetu za 2015. godinu!

Sergej Trifunović i Andrea Gallon
Sergej Trifunović i Andrea Gallon

Kada je pre tri godine prvi put došao u Srbiju Andrea Gallon, direktor galerije, zaljubio se u našu zemlju, u Beograd i naročito u ljude i dobio želju da ostane ovde i da ljudima prenese strast malih proizvođača Italije, njihovu ljubav prema ovakvoj vrsti krajnje iskrene zanatske proizvodnje i ponudi domaćem tržištu italijanske proizvode, vrhunskog kvaliteta.

Kroz tematske degustacije, prezentacije proizvoda koji će se organizovati u ovom luksuznom prostoru, Saporibelli Food & Wine galerija će se u narednom periodu predstaviti domaćem tržištu i na najbolji način približiti pažljivo odabrane italijanske proizvode i tradiciju lokalnog podneblja. Saporibelli proizvodi su uveliko prisutni sa svojim proizvodima i u najboljim restoranima u Beogradu.

Saporibelli Food & Wine galerija radiće svakog dana kao bar i prodajno mesto, gde ćete moći da degustirate najbolje ukuse Italije ali i kupite sve delikatese.