Drugi festival kafe u Beogradu

888
views
Kafa
Kafa

CoffeeFest, drugi po redu festival kafe se održava 25. i 26. septembra na platou ispred Ušće Shopping centra. Na jednom mestu ljubitelji kafe, ali i vlasnici kafića imaće prilike da saznaju sve novitete vezane za ovaj omiljeni crni napitak.

Ove godine, glavna zvezda festivala će biti espreso kafa, a posetioci će uživati u savršenim aromama, neverovatnim latte art nacrtima i figurama od pene koje će za njih praviti najbolji baristi. Izlagači će posetiocima ponuditi svoje nove proizvode i predstaviti im alternativne načine pripreme kafe poput chemex-a, air press-a… Kao i prošle godine, chill zona biće centar svih zbivanja, a umesto bine program će se održavati na festivalskom šanku. Pored programa posvećenog kafi, publika će uživati i u filmskim projekcijama i muzičkim nastupima, a u večernjim časovima biće priređene žurke.

Festival će svečano biti otvoren u petak, 25. septembra u 14h. U petak će od 10 do 14h ulaz biti otvoren samo za poslovne korisnike, uz pozivnicu ili registraciju, a za sve ostale od 14 do 20h. U subotu, 26. septembra, ljubitelji kafe imaće ceo dan na raspolaganju – festival je otvoren od 10 do 20h. Cena karte je 150 dinara i može se kupiti na ulazu na CoffeeFest, a uključuje degustaciju kafe na festivalu. Za prijave na samit, obuku i takmičenje barista posetite www.coffeefest.rs