Lavovski izlet – Carlsberg pivara u Čelarevu

1295
views
Lav pivo, Carlsberg
Lav pivo, Carlsberg

Tokom juna meseca kompanija Carlsberg vodi potrošače na besplatne izlete u toku kojih će posetioci uživati u degustaciji novog LAV piva direktno iz proizvodnje.

LAV poziva svoje najbrže fanove na besplatne izlete specijalno organizovane za sve prave ljubitelje piva. Program izleta obuhvata posetu pivari Carlsberg Srbija u Čelarevu gde ćete iz prve ruke saznati kako se četiri dara prirode – ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u novi LAV i kako se pivo flašira i skladišti. Nakon toga, poseta se nastavlja u Muzeju piva u kome će se uživati u degustaciji svežeg piva i od pivskih eksperata naučiti kako se pivo pravilno toči i služi, a najbolji će dobiti i priznanje za pravilno točenje piva. U muzeju će se predstaviti istorija jedne od najčuvenijih srpskih porodica XIX i XX veka, porodice Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.

Obilazak pivare Carlsberg
Obilazak pivare Carlsberg

Autobuski prevoz do pivare u Čelarevu biće organizovan iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina od 10h i 12h, a 50 najbržih Lavova i Lavica iz svakog od navedenih gradova krenuće  u ovu nezaboravnu LAV avanturu.

Prijavite se za besplatan izlet iz:
• Beograda, 18. juna, u 10h ili 12h, sa parkinga Sava Centra;
• Novog Sada, 19. juna, u 10h ili 12h, ispred Hale Spens (preko puta benzinske pumpe Velika pečurka);
• Zrenjanina, 25. juna, u 10h ili 12h, ispred Kulturnog centra Zrenjanin, Narodne omladine 1,
putem mejla pr@newmoment.com
Poseta pivari traje 2 sata. Za više informacija, pozovite telefon: 011/3222-315 (od 10-18h).