Organsko iz dm-a

2664
views
dm
dm

Hranite se zdravo i uživajte u bogatstvu ukusa

Na poslednjem Mikser Design Food marketu kompanija dm je prezentovala široku ponudu Alnatura 100% organske hrane, uz degustaciju raznih proizvoda u kojima su posetioci uživali.

Alnatura proizvodi
Alnatura proizvodi

Organska hrana (biološka, ekološka) brine za ljude i okolinu jer je zasnovana na ekološkim principima proizvodnje koji izbegavaju upotrebu veštačkih hemijskih sredstava, kao što su veštačka đubriva, pesticidi, aditivi i medicinski proizvodi. Najveći naglasak stavlja se na zaštitu zemljišta i okoline, a kad je reč o uzgoju životinja velika briga polaže se za dobrobit životinja.

U dm-u možete pronaći veliki izbor organskih proizvoda koji su proizvedeni od poljoprivrednih sirovina na bazi ekološkog uzgoja. Sirovine tih proizvoda se pažljivo prerađuju sa ciljem da se očuvaju vitalni sastojci i orginalan ukus.

Mikser Design Food je tradicionalna manifestacija koja spaja dizajn, hranu, inovativne tendencije u gastronomiji i okuplja male i velike proizvođače delikatesa, poslastica,vina, sireva, slatkiša, organske hrane, dizajniranih kulinarskih predmeta i kuhinjske opreme kao i škole kuvanja.

Sledeći Mikser Design Food je planiran za 28. decembar.