Otvoren 37. beogradski Sajam turizma, vina, Horeca i suvenira

434
views
Sajam turizma
Sajam turizma

Istovremeno sa 37. Sajmom turizma tradicionalno će se odvijati još tri manifestacije koje turizam čine potpunim: 11.Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 6.Sajam vina BeoWine i 11.Sajam suvenira.

Pod motom „Iskoristi trenutak“ manifestacija će u šest izložbenih hala Beogradskog sajma tradicionalno okupiti najveće turističke organizacije, agencije, turoperatore, hotele, planinske centre, banje, jezera, gradove, regije i zemlje sa svih kontinenata, koje će posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu i sve najaktuelnije informacije globalne turističke privrede.

Sajam vina će u Hali 2b okupiti više od 140 izlagača iz 11 zemalja, koji će uz svoja najbolja i najpoznatija vina predstaviti i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo. Pored Srbije, ovogodišnji učesnici dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Austrije, Italije i Francuske, a premijerni nastup zabeležiće Republika Srpske i Španija.

Sajmovi turizma, vina, hotelsko ugostiteljske opreme i suvenira za posetioce će biti otvoreni do nedelje, 22. februara 2015. godine. Radno vreme manifestacija: četvrtak, 19. februar – od 10 do 18 časova; petak, 20. i subota, 21. februar – od 10 do 19 časova; nedelja, 22. februar – od 10 do 17 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaju 300, a ulaznice za grupne posete 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat.