Prvi festival “Taste Serbia” u Mikseru

460
views
Srbija
Srbija

Festival receptivnog turizma i domaćih brendova „Taste Serbia“ biće održan po prvi put u Srbiji u nedelju, 12. jula, u prostoru „Miksalište“ Mikser House u Beogradu.

Cilj festivala je predstavljanje ponude Srbije u oblastima turizma i brendova, kao i približavanje kapaciteta i resursa koji postoje u unutrašnjosti Beograđanima i posetiocima glavnog grada.

„Veliko je zadovoljstvo organizovati ovakav festival. Srbija je zemlja dobrih domaćina, predivne prirode i zdrave hrane i pića. Često su njeni potencijali skriveni i nevidljivi čak i nama. Zato se kroz manifestaciju „Taste Serbia“ trudimo da lepote Srbije probaju i upoznaju kako Beograđani, tako i turisti koji posećuju našu prestonicu. Zahvalni smo izlagačima, ali i Turističkoj organizaciji Srbije što prepoznaju koliko je važno predstaviti se na pravom mestu na pravi način“, izjavila je Miljana Marinko, koordinatorka grupe „This Time This Year“.

Džem
Džem

Festival „Taste Serbia“ biće otvoren za posetioce u nedelju od 16 do 22 časa, a pored izložbenog dela, biće priređene i degustacije domaće hrane i pića, kao i umetnički program.

Ovaj festival, koji će okupiti više desetina izlagača iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje domaće hrane i pića i lokalnih turističkih organizacija, organizuje grupa „This Time This Year“.