Street food Aperitivo – OMB Larder & Lounge

438
views
Street food Aperitivo
Street food Aperitivo

Ovog leta, restoran OMB Larder + Lounge (Radisson Blu hotel) na svom trgu organizuje “Street food Aperitivo”. Savršeni događaj kojim ćete označiti početak vikenda, uz druženje, muziku i naravno – hranu, božanstvenu hranu!

Slobodno možemo da kažemo da vikend počinje onog trenutka kada otpozdravimo kolege dok se u niskom startu spremamo da se priključimo veseloj atmosferi Street Food Aperitivo.

Pivo
Pivo

Street Food Aperitivo je savršen način da se uz zanatsko pivo, burgere, sladolede i koktele, otresu i poslednje mrvice radne nedelje sa ramena. Dok u ritmu muzike udarate nogama po kaldrmi “pjace”, s vremena na vreme možete da bacite pogled na most ali definitivno vašu pažnju će u najvećem delu da odvuče hrana.

Grill
Grill

Po veoma pristupačnoj ceni od goveđih ražnjića, mariniranih krilaca do mini burgera od buše, spremite se za mljackanje, grickanje, coktanje i repete.

Street Food Aperitivo u petak 10.07. se organizuje u saradnji sa Burger House, a održaće se i takmičenje u stonom fudbalu, a prva tri tima će dobiti  nagrade.

Vikend počinje tačno u 17h, na trgu ispred Radisson Blu Old Mill hotela.

Pratite novosti na Fb stranici: OMB Larder + Lounge