Uz hranu počinje priča
DogađajiRestoran Credo - serijal koncerata

Restoran Credo – serijal koncerata

Sa ciljem da upotpuni kulturnu ponudu naše prestonice, novootverni restoran Credo na Trgu Republike sa ponosom najavljuje serijal koncerata renomiranih muzičara klasične i džez scene.

Gastronomski koncept restorana Credo je “fine dining” sa specijalitetima mediteranske kuhinje i selekcijom jela koje potpisuju internacionalno priznati majstori kulinarstva.

Sezonu otvara poznati beogradski džez saksofonista, kompozitor i aranžer, Jovan Maljoković koji će sa svojim bendom nastupiti u četvrtak, 3. decembra, u 20 časova. Nastup Jovana Maljokovića prvi je nizu muzičkih večeri koji će se od sada održavati u novo-otvorenom restoranu Credo na Trgu Republike, u Vasinoj 2, na prvom spratu hotela Courtyard Marriott Belgrade City Center.

Dva dana kasnije, u subotu, 5. decembra, publika će uživati uz muziku čuvenog džez pijaniste Vlade Maričića i jednog od najboljih ženskih džez vokala, Tanju Jovićević.

Serija muzičkih dešavanja u restoranu CREDO obuhvatiće nastupe naših renomiranih izvođača, poput Katarine Kačunković, Beti Đorđević, Nade Pavlović, Aleksandra Sedlara i mnogih drugih.

Restoran Credo
Restoran Credo

Umetnički nastupi renomiranih muzičara deo su kreativnog koncepta restorana Credo koji kvalitetne umetničke sadržaje spaja sa vrhunskom gastronomijom. Restoran nudi jela mediteranske kuhinje koja potpisuju naši i inostrani majstori kulinarstva, bogatu vinsku kartu i selekciju pića sa naših i stranih područja, u elegantnom ambijentu koji krasi bogata kolekcija dela savremene umetnosti otkupljena na javnom nacionalnom umetničkom konkursu “Refleksija”.

Koncerti u restoranu Credo su besplatni.
Rezervacije na: 011 4003003

NAJČITANIJE

Šta je kinoa (quinoa) i kako je kuvati

Kinoa je supernamirnica. Spada u proteinsku hranu, a dobar je izvor gvožđa, magnezijuma, kalcijuma i biljnih vlakana. Pritom, kinoa ne sadrži gluten! Ima čvrstu, pomalo...

Kako se prave savršene prženice!?

Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak, posebno vikendom, i...

Recept za Hugo koktel

Osvežavajući Hugo koktel je nastao u severnoj Italiji - u južnom Tirolu, i predstavlja pravi izbor u letnjim mesecima. Ime koktela se izgovara "Ugo” i...

Reklama