Doživite Kopaonik i leto sa pet zvezdica

238
views
Leto na Kopaoniku
Leto na Kopaoniku

Na Kopaoniku se nalazi nekoliko ekskluzivnih hotela, a okruženje ove jedinstvene planine pruža okrepljujući efekat. Uživanje je zagarantovano u prirodi, ukusima i atmosferi tri najbolja hotela na destinaciji.

Drugo ime za luksuz i nesumnjivo jedan od simbola Kopaonika jesu njegovi ekskluzivni hoteli Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa.

AVANTURE VREDNE PAMĆENJA
Kopaonik je mesto velikih otkrića, hub za istraživanje i avanturu – i pravo mesto da pronađete dodatnu energiju. Upoznajte Mitsku planinu – najveći prirodni greben u ovom delu Evrope, istražite vodopade, šume, rečice, pešačke staze, rezervate prirode, autentična planinska sela, arheološki lokalitete.

Izaberite svoje prevozno sredstvo – kvad, električni bicikl, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge – sve ostalo prepustite prirodi i svojim iskusnim domaćinima. Za dodatnu magiju i pretvaranje kopaoničkih izletišta u hedonistička iskustva, Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa će za vas organizovati piknik u prirodi na izletištu Barska reka, jogu, dan pun aktivnosti, posetu rezervatu evropskog jelena, obezbediti najbolje vodiče koji znaju svaku tajnu Kopaonika i pobrinuti se da vam je svaki detalj na dohvat ruke. Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva, stavićete i foraging – branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, potragu za tartufima i vrganjima, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, uživati u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na porodičnom turniru u streličarstvu, odvažiti se da isprobate alpinizam, zip line, letnje skijanje i još mnogo toga, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi.

Gastronomija Kopanika
Gastronomija Kopanika

BEG U SVET ČISTOG ZADOVOLJSTVA
Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, na izgled slični, ali svaki poseban na svoj način. Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode – jedinstvene spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane. Luksuzni spa centar hotela Viceroy pruža holistička wellness iskustva i dragocene trenutke opuštanja u prijatnoj, inspirativnoj i intimnoj atmosferi tokom cele godine. Spa & wellness centar hotela Gorski na Kopaoniku je izvor životne energije, gde možete uživati i u ekskluzivnim premijum tretmanima i masažama za telo, kao svežem planinskom vazduhu na baldahinima uz vaš omiljeni koktel na otvorenom bazenu.

Avantura u prirodi
Avantura u prirodi

TRI RESTORANA
Uživanje u elegantnim jelima i sinergiji zavodljivih ukusa, sinonim su za gastronomsku ponudu hotela Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa. Savršenim spojem sezonskih, domaćih i internacionalnih jela, lokalnih sirovina i moderne internacionale kuhinje, pomerili su granice dobrog ukusa i doneli novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent. Sveže borovnice, kupine, maline, vrganji i mnoge druge šumske delicije naći će se na vašim tanjirima u jednom od tri izvanredna restorana  – Garden Gastro Bar, La Pista i Peroko (jedini restoran azijske kuhinje na planini).

Postavljajući lestvicu ugođaja visoko, Grand, Viceroy i Gorski iskusno su uskladili uzbudljive aktivnosti na otvorenom, smela gastronomska iskustva i trenutaka čistog opuštanja u spa sadržajima i još jednom su potvrdili da je Kopaonik lični raj na planini. Grand Kopaonik decenijama važi za jedan od najboljih srpskih hotela i simbol Kopaonika,  Viceroy Kopaonik Srbija – prvi luksuzni hotel grupe Viceroy Hotels & Resorts u Evropi ili  jedinstveno upakovani Gorski Hotel & Spa – u svakom od ovih hotela očekuje vas iskustvo za pamćenje!