Uz hranu počinje priča
RecenzijeAnđeli - magični ovseni kolači

Anđeli – magični ovseni kolači

Anđeli su ovseni kolači porodice Čalija, prave se po originalnoj recepturi od prvoklasnih sastojaka i ne sadrže aditive ni konzervanse.

Anđeli su ljubav. To je samo jedna krilatica koja opisuje preduzetnički biser porodice Čalija. Preduzetništvo je reč koju često prate saplitanje i prepreke – ali ljubav je magični sastojak koji menja sve. Kada su u pitanju Anđeli, to je ljubav prema prirodi, zdravlju, porodici, iskrenosti i kvalitetu.

Anđeli su ljubav
Anđeli su ljubav

Tvorci Anđela su Milica i Milivoje Čalija, i kreirali su Anđele najpre za sebe i svoju decu, kao ukusan a zdrav kolač kojim bi počinjali dan, ali ubrzo su shvatili da uz strogu kontrolu proizvodnih troškova i realna očeivanja od tržišta, mogu da ponude Anđele i potrošačima po fer ceni.

Anđeli su nastali  pre tri godine i od tada su prošli put od domaćih kolača iz rerne, do ozbiljnog proizvoda koji je ove godine nagrađen nagradom Packtivity za najbolji dizajn hrane u Srbiji u 2014. i 2015. godini.

Naizgled, Anđeli su obični ovseni kolači, ali oni su sve samo ne “obični”. Jedan kolač ima 50g jer su sve namirnice u njemu poštene: ovsene pahuljice su zaista integralne, a voća i čokolade ima u dovoljnoj količini da zadovolji i najveće sladokusce. Tope se u ustima, a ukus im je jedinstven i neodoljiv. U pripremi se ne koriste konzervansi niti veštački produživači svežine i aditivi, a insistira se na tačno određenoj temperaturi pečenja, kako puter u kolačima ne bi razvio trans masti.

Andjeli
Andjeli

Postoji 10 vrsta Anđela, od onih neprevaziđenih u kojima je čokolada glavna zvezda (crna čokolada sa mentom, crna i mlečna čokolada sa lešnikom) preko savršenog spoja čokolade i voća (crna čokolada sa pomorandžom, bela čokolada sa jabukom i orasima, bela čokolada sa brusnicom, bela čokolada sa suvom šljivom, crna čokolada sa suvim voćem) do neodoljivih voćnih kombinacija (limun i đumbir, suvo grožđe sa cimetom, suve smokve i
pomorandže)

Anđeli se trenutno prodaju u DM-drogerie markt radnjama, u odabranim prodavnicama zdrave hrane i kafeima širom Srbije i Crne Gore, a mogu se naručiti i putem online prodavnice iz bilo kog mesta u Srbiji.

www.andjeli.rs

NAJČITANIJE

Šta je kinoa (quinoa) i kako je kuvati

Kinoa je supernamirnica. Spada u proteinsku hranu, a dobar je izvor gvožđa, magnezijuma, kalcijuma i biljnih vlakana. Pritom, kinoa ne sadrži gluten! Ima čvrstu, pomalo...

Kako se prave savršene prženice!?

Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak, posebno vikendom, i...

Recept za Hugo koktel

Osvežavajući Hugo koktel je nastao u severnoj Italiji - u južnom Tirolu, i predstavlja pravi izbor u letnjim mesecima. Ime koktela se izgovara "Ugo” i...

Reklama