Street Pasta Bar – brza pasta iz tanjira

4496
views
Pasta bar
Pasta bar

U Bulevaru Kralja Aleksandra 94, tačnije na ćošku Bulevara i ulice Patrijarha Gavrila punom parom već više od šest meseci radi Street Pasta bar.

Iako koncept nije stran ljubiteljima paste za poneti, ono što je inovacija u Street Pasta baru jeste da pravi ljubitelji paste svoju porudžbinu mogu da pojedu iz tanjira, s nogu ili sedeći.

U nevelikom prostoru koji je ukrašen živopisno i veselo, na licu mesta se spremaju paste, slatke paste (palačinke isečene u obliku paste) i obrok salate. Sve sa menija možete naručiti za poneti, ali se nama mnogo dopala atmosfera pa smo našu pastu pojeli s nogu, ali iz tanjira…. a onda i naručili za poneti….

Pesto chicken
Pesto chicken

U ponudi je tri grupe paste. Prva grupa je rezervisana za laganije paste bez mesa ali sa tradicionalnim italijanskim šmekom, kao što su Aglio e olio, Arrabiata i Pomodoro. Druga grupa su paste za ljubitelje mesa i klasike kao što su Carbonara, Bolognese i Amatriciana, a treća grupa je posvećena posebnim ukusima, osmišljenim od strane glavnog kuvara Branislava Pekića – Street pasta sa lososom, Pesto Chicken i Kari chicken.

Venecija
Venecija

U slatkom delu su glavne zvezde italijanske palačinke – Venecija sa vanil kremom i Rim sa čoko kremom i prilozima po želji. Uz veliki izbor pasti, moguće je odabrati i veličinu porcije i dodatne priloge.

Pasta osvaja ulice Beograda, a italjanska hrana je odavno zabeležena kao omiljeni izbor u svim spomenarima. Street Pasta Bar je definitivno lokacija koju svi pasta zaljubljenici treba da uvrste na svoju listu – za probati, za pojesti i za poneti.

Bul. Kralja Aleksandra 94
066 210 110