Boutique – internacionalni noviteti

835
views
Boutique
Boutique

Smešteni na centralnoj gradskoj poziciji, Boutique restorani se nikako nisu zaustavili nakon otvaranja i provobitnih laskavih komentara, već svoju ponudu stalno unapređuju i menjaju.

U skladu sa enterijerom koji iznova privlači pažnju neobičnim rešenjima i detaljima, te atraktivnim letnjim baštama, noviteti na meniju Boutique itekako privlače pažnju kako izborom tako i dalje vrlo povoljnim cenama, posebno spram Knez Mihailove ulice gde se nalaze.

Boutique bašta
Boutique bašta

Iz ponude za početak dana probali smo moćan Boutique sendvič sa grilovanom piletinom, pančetom, gaudom i cezar dresingom, serviran u ćabati koju sami prave uz pomfrit, a za sledeći put kibicovali verziju sa tunom, puno salata i integralnim hlebom „9 zrna tuna sendvič“. Više nego obilno i zaista sjajno!

Burger little Italy
Burger little Italy

U glavnom delu naši novi favoriti su marinirana i fino začinjena ćuretina na efektnoj podlozi od taljatela sa gorgonzolom u harmoničnoj kombinaciji koja odlično funkcioniše, a sveprisutni burgeri ovde su efektno osmišljeni tako da na dasci stižu tri manja burgera od kojih svaki ima posebnu kombinaciju ukusa uz začinjen krompir i efektno serviran barbecue sos.

Marinirana ćuretina
Marinirana ćuretina

Pogled na vitrinu sa poslasticama mami uzdahe u rasponu od klasika do neobičnih novih formi, ovog puta probali smo vrlo prijatan sezonski kolač sa jagodama i žutim kremom. Sveukupno: i atraktivno i kreativno i vrlo ukusno, a u epicentru grada, u srcu pešačke zone – za svaku pohvalu i preporuku.

Knez Mihailova 52a
Trg Republike 3
060 31 30 178
011 26 21 373
www.boutiquerestoran.com

Tekst: Peđa Kresojević, časopis Vino & Fino