Ispeci pa reci – poslastice inspirisane Amerikom

137
views
Ispeci pa reci
Ispeci pa reci

Ispeci pa reci je simpatičan, u pastelne  boje obojen lokal gde ćete naći tipično američke slatkiše.

U Ispeci pa reci su potpuno posvećeni pravljenju pravih američkih kolača, koje su mnogi upoznali kroz popularnu kulturu ali nisu imali priliku da probaju. U ponudi su čuveni „kukis“ – keksići u osam različitih ukusa – crna i bela čokolada, tri vrste čokolade, kikiriki, badem bela čokolada, M&Ms, krem sir i oreo, ovas, med i orasi, kao i keksić bez laktoze.

Kukis
Kukis

Popularni banana hleb sa orasima i čokoladom koji je bez izuzetka dostupan svaki dan je zvezda u ponudi, a tu su i brauni sa tri vrste čokolade, mafini, kolač od šargarepe, tradicionalne američke pite sa sezonskim voćem – jesen miriše na njihovu pitu sa jabukama i cimetom.

Kolač sa šargarepom
Kolač sa šargarepom

Sve se pravi s velikom pažnjom i posvećenošću i to na licu mesta, a pored već utvrđene ponude uvek postoje noviteti koji su prijatno iznenađenje – kao što je kolač sa sirom, pita sa kokosom ili karmelitas. Prostor je mali ali veseo, pored kolača tu je kafa i ostali napitci, a sve može da se uzme i za poneti, a tokom lepog vremena može da se uživa u bašti na klupici ili ljuljašci ispred lokala.

Ispeci pa reci
Gundulićev venac 34, Beograd
ispecipareci.rs