Makart Store & More – books & teglas & gifts

805
views
Makart store
Makart store

Makart Store & More predstavlja sasvim novu lokaciju u samom centru grada za sve ljubitelje dobrih knjiga, ali i zdrave i zanimljive hrane, kao i autentičnog gift programa.

Makart Store se nalazi u epicentru Čumićevog sokačeta, zamišljen kao concept store koji u originalno dizajniranom prostoru vešto prožima i spaja tri koncepta – knjige, hranu i poklone. Izbor knjiga bazira se na posebnom odabiru velikog broja naslova, a ponuda je i cenovno raznolika, od promotivnih cena za nova izdanja, preko akcijske ponude do „booklet cornera“ koji nudi posebno povoljne cene.

Tegla's
Tegla’s

Makart store “gift” deo se sastoji od selekcije unikatnih proizvoda beogradskih dizajnera od majica i notesa, do magneta i različitih ukrasa. Ponuda hrane bazira se na Teglas proizvodima – širok izbor svežih salata i poslastica u teglama, a tu su i neobični džemovi i neodoljivi cupcakes kao novi proizvodi. Smoothies i sveže ceđene zdrave kombinacije sokova zaokružuju ponudu, a najava druženja sa piscima i specijalne ponude na dnevnom i nedeljnom nivou dodatno pozivaju da baš ovde i baš u samom srcu grada pronađete nešto za sebe i svoje prijatelje. Uz to, besplatna dostava ili dostava u vaše ime…još jedna su od pogodnosti koje pruža Makart Store. Obavezno svratite ili pozovite…

Čumićevo sokače, lokal 19
060 0 502 502
www.makart.rs
www.teglas.rs