Passengers bar – pivo,hrana i najbolja krempita u gradu

2418
views
Passengers bar
Passengers bar

Passengers bar je na Dorćolu, ušuškan u Siminoj ulici, iza Prirodno matematičkog fakulteta. Passengers bar je za dečake i devojčice, za gledanje utakmice i ćaskanje, ali uvek i svakako za pivo i klopanje!

Passengers bar se nalazi u jednoj staroj kući na Dorćolu, može čak i da vam promakne ako ne obratite pažnju, pošto se njegova bašta ne vidi odmah sa ulice. Mora da se prođe kroz kapiju, pa onda pravo u veselu baštu koja ima nekoliko nivoa i celina.

Passengers bar bašta
Passengers bar bašta

Odmah na početku o desertu!

Ja sam jednom našla savršeni sufle od čokolade, a onda sam ga izgubila!
Da li znate onaj osećaj kada ste negde probali jelo koje vam se sviđa najviše od svih jela? Znate da vam se sviđa najviše, jer ste proveli sate i dane, isrobavajući to jelo po raznim ugostiteljskim objektima dok niste našli ono “savršeno”. A da li znate onaj osećaj kada se ugostiteljski objekat u kojem se služilo vaše savršeno jelo zatvori? A vi niste upoznali osobu koja je pravila to savršeno jelo, ne znate joj ime, nemate njen broj.

Posle nekoliko godina tihe patnje, ova priča je dobila srećan kraj. Osoba koja pravi savršeni čokoladni sufle se zove Nina, i radi u Passengers baru u kojem pravi isti taj čokoladni sufle…. A onda sam probala Nininu krempitu, i zaljubila se za ceo život!

Ninina krempita
Ninina krempita

Bašta u Passengers baru je za ćaskanje i za smejanje i za dugo druženje. A uz druženje obavezno idu savijača, tortilja ili cezar salata. I pivo, domaće, zanatsko, Kaš.

Savijača
Savijača

Onda se prelazi u unutrašnji deo, i tu odmah hoćete da naručite pivo, veliko, najveće! I uz pivo biftek, kobasice, krilca… jer je atmosfera – prava pabovska. Veliki izbor piva, visoki stolovi sa barskim stolicama, muzika u pozadini.

Biftek
Biftek

A onda, odlazak na sprat, gde opet ponavljamo scenu iz dvorišta, znači druženje, pivo, hrana – ne obavezno tim redosledom.

Passengers bar je za dečake i devojčice, za gledanje utakmice i ćaskanje, za pivo, klopanje, i  svakako, bez imalo oklevanja, za čokoladni sufle i krempitu. Obavezno. Krempita. Sufle!

Passengers bar
Simina 5