Kitchen TV – Kada ukusi progovore

2949
views
Steva Karapandza i Lepi Brka
Steva Karapandza i Lepi Brka

Produkcijska kuća Advance Media pokrenula je KITCHEN TV, prvi domaći i regionalni kulinarski TV kanal, koji će se ekskluzivno emitovati putem MTS TV!

KITCHEN TV jedini je projekat koji je u potpunosti posvećen kuvanju, ishrani, tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor regiona i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi dele sličnu kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati zajedničke kulinarske vrednosti, kao i lokalne specifičnosti. Po tome će Kitchen TV biti jedinstveni projekat na medijskoj sceni zemalja u okruženju.

Sadržaj će već na početku emitovanja biti prilagođen tom cilju – jedna trećina programa napravljena je u Srbiji, dok ostatak čine probrane produkcije iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.

Samo tokom prve godine predviđeno je emitovanje više od 3000 sati raznovrsnih kulinarskih programa: „Kod Ane“, „Lonci i poklopci“, „Vkusot na tradicijata“, „Planet kuha“, „Okusi Hrvatske“, „Pun pjat“, „Titov kuvar“, „Kulinarski letopis Vokija Kostića“…

Kitchen TV
Kitchen TV

Ono što je najvažnije, većinu programa će uskoro činiti potpuno nove, za ovaj kanal posebno kreirane i snimljene emisije!

Prva u nizu ekskluziva jeste povratak Steve Karapandže, najčuvenijeg kuvara sa ovih prostora, na javnu scenu. U saradnji sa Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, Karapandža će gledaocima otkrivati magiju ukusa koja ga je proslavila širom sveta.

Pored emisija „Steva Karapandža i Lepi Brka“, od jeseni će gledaocima biti predstavljeni sledeći premijerni serijali sopstvene produkcije: „Kuvati sa emocijama“, „Začin ljubavi“, „Najbolje iz Srbije“, „Šefice“, „Hrono kuvar“, „Neša travka – ukusi prirode“, „Sladak život – dolce vita“, „Ukusi Azije“ i mnogi drugi.

Urednik kanala je Nenad Gladić – Lepi Brka, a za vizuelni identitet KITCHEN TV pobrinuće se dizajner Slavimir Stojanović, čiji radovi su nagrađeni sa više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja.

KITCHEN TV počinje sa kuvanjem i emitovanjem 5. jula u 12 časova.