Novi proizvodi pivare Kabinet

788
views

Ovoga leta novi proizvodi Kabinet pivare, Maćedo pivo i prirodni namaz, pivolada sa više od 55 odsto piva, možete pronaći u odabranim IDEA prodavnicama i Mercator hipermarketu Beograd.

Istinski poznavaoci i ljubitelji piva, pored bogate ponude u prodajnim objektima IDEE i Mercatora, koja se sastoji od 200 različitih piva iz različitih 15 država i sa nekoliko kontinenata, imaće priliku da probaju ove jedinstvene proizvode pivare Kabinet, prve srpske zanatske pivare sa podnožja Kosmaja, koja od najkvalitetnijih sirovina, pravi nefiltrirana i nepasterizovana piva po jedinstvenim receptura. Kabinet, kao riznica neiscrpnih pivskih recepata sada ima preko 35 različitih stilova i njihova piva se nalaze na točenje u više od 13 stranih zemalja.

Maćedo je lagani engleski ejl, pivo regionalne MTV top liste, koji će oduševiti sve posetioce letnjih festivala, ali i one koji žele da se osveže tokom toplih letnjih dana. Tradicionalne arome čaja u kombinaciji sa začinima sa dalekih puteva i odmerena slatkoća karamela, čine ovaj ejl neočekivano uzbudljivim.