Green House hostel – gde Dunav ljubi nebo

1729
views
Green house hostel
Green house hostel

Ljubav prema Beogradu i njegovim rekama Savi i Dunavu, kao i stvaranju nečeg lepog i kvalitetnog, doprinela je da Green House hostel bude “kuća” u kojoj će se svi gosti osećati prijatno i dobrodošlo.

Ako želite da pobegnete od grada, a da ostanete u njemu, ili da prijateljima koji traže smeštaj u Beogradu preporučite mesto u prirodnom i opuštajućem okruženju, pomalo i avanturistički, a ipak u blizini urbanog centra i drugih atraktivnih delova grada, onda je Green House pravo mesto za vas.

Green house hostel
Green house hostel

Green House je novoizgrađeni moderni hostel na vodi (reka Dunav) koji pored osnovne metalne konstrukcije sadrži 80% prirodnih materijala, najviše drveta, klimatizovan sa dobrom zvučnom i toplotnom izolacijom, bezbednosnom opremom i visokim stardandima vezanim za čistoću i higijenu.

Hostel Green house nalazi se na desnoj obali reke Dunav na sredini “Parka prijateljstva” ili popularno nazvanog “Ušća”, gde prolazi biciklistička i staza za šetnju i džoging, preko puta Velikog ratnog ostrva. Na ulazu u hostel nalazi se moderna recepcija sa profesionalnim osobljem koje će Vam biti na raspolaganju 24h. Hostel raspolaže sa 11 klimatizovanih soba, u prizemlju (2 sobe) i na spratu (9 soba) sa pogledom na reku, kao i prostranim dnevnim boravkom u čijem sklopu je šank i kuhinja. Dve terase sa pogledom na reku, Zemun i Beogradsku tvrđavu nalaze se u prizemlju i na spratu hostela.

Green house hostel
Green house hostel

Zašto hostel Green House? Zato što….
– tražite avanturu i nešto drugačije
– volite da se družite, upoznajete nove ljude i lokalnu kulturu
– volite prirodu i reke
– dobijate kvalitet za dobru cenu
– su sport i rekreacija deo vašeg svakodnevnog života
– volite ukusnu hranu i piće