Pokažite ljubav na najslađi način

2416
views
Wellbe
Wellbe

Kompanija „Bambi” obradovala je ljubitelje čokolade ograničenom serijom pakovanja premium čokolada iz WellBE palete, osmišljenom specijalno povodom Dana zaljubljenih.

Uveliko poznate funkcionalne čokolade Adam i Eva, ovoga puta „idu u paketu“. Četiri različite romantične poruke nalaze se na ovim duo-pakovanjima… Sa Bambi WellBe čokoladama lakše ćete da saopštite nekom da vam „stvara leptiriće u stomaku“. I ako se zbunite i „jezik vam se zaveže“ – „Bambi“ čokolade su tu da vam pomognu.
Specijalnu ljubavnu ediciju Adam + Eva možete da nađete u Tempo i Maxi objektima.

WellBe
WellBe

Adam i Eva su deo ponude namenskih WellBe čokolada kompanije „Bambi“ koje predstavljaju novinu u svetu naših čokolada. Ove čokolade, pored prefinjenog dizajna pakovanja i fantastičnog ukusa, imaju i element iznenađenja: minerale i vitamine. Pored Adama i Eve, koji su namenjeni za uživanje u dvoje, tu je i Wake Up crna čokolada sa kofeinom da vam pomogne da lakše započnete dan. Student mix je namenjen onima koji razvijaju sive ćelije, kako bi lakše dali svoj maksimum. Shape Up sa dodatkom limuna i zelenog čaja će ubrzati vaš metabolizam, a Antistress čokolada sa malinom i crnom ribizlom će pomoći da prebrodite stresne trenutke.