Projekat #MySerbia

441
views
My Serbia
My Serbia

Na poziv Turističke organizacije Srbije, četvoro poznatih turističkih blogera i svetskih putnika posetiće Srbiju u periodu od 22. jula do 4. avgusta u okviru projekta #MySerbia.

Njima će se pridružiti i četvoro mladih blogera iz Srbije koji će biti njihovi neformalni domaćini tokom posete Srbiji. Svi oni će, tokom svojih putovanja, koristeći svoje blogove i naloge na društvenim mrežama, deliti utiske, fotografije, video zapise i preporuke za putovanja po Srbiji pod heštegom #MySerbia.

Koristeći hešteg #MySerbia na Instagramu, Tviteru ili Fejsbuku svi koji imaju interesovanja, moćiće da podele fotografije i informacije o svojim omiljenim mestima i aktivnostima u Srbiji i preporučie ih turistima. Najzanimljivije objave naći će se na sajtu my.serbia.travel, kao i na stranicama TOS na društvenim mrežama, rame uz rame sa objavama blogera.

Kako bi u sadržaj kreiran tokom kampanje učinila što vidljivijim, TOS je pripremila poseban podsajt, posvećen kampanji, na kome će se uživo objavljivati najzanimljiviji postovi sa oznakom #MySerbia, kako blogera, tako i drugih
korisnika. Ovo je još jedan motiv za sve korisnike da se uključe i učine vidljivijim ona mesta u Srbiji koja na njih ostavljaju najlepši utisak. Na sajtu će takođe biti dostupne sve informacije o kampanji, kao i linkovi ka objavama koje blogeri budu objavljivali na svojim veb sajtovima

Po završetku kampanje, blogeri će zajedno izabrati četvoro autora najinspirativnijih objava, koje će Turistička organizacija Srbije nagraditi vikend putovanjem iznenađenja za dve osobe!