Beogradski Noćni Market

597
views
Beogradski Noćni Market
Beogradski Noćni Market

JKP „Gradske pijace“ i Redesign d.o.o., po peti put, organizuju muzičko-gastronomski spektakl „COOLINARENJE U BLOKU“, gde će se predstaviti preko 100 izlagača, u petak, 31. marta 2017. godine, u periodu od 18 do 24 časa.

„Beogradski Noćni Market“ postao je nezaobilazno mesto dobre zabave, druženja i kupovine različitih poljoprivrednih proizvoda “šampiona beogradskih pijaca”, pripreme ukusnih specijaliteta, koje će te večeri pripremati jedan od najpoznatijih srpskih kuvara, Miloš Jovanović sa svojim timom, kao i degustacije specijaliteta mnogih beogradskih restorana. Ljubitelji mode i šopinga, imaće priliku da odaberu sjajne poklone po promotivnim cenama na štandovima dizajnera i da uživaju u dobroj zabavi.

Beogradski Noćni Market
Beogradski Noćni Market

U muzičkom delu programa, predstaviće se poznati mladi di-džej tim, Mirko i Meex. Setovi ovih mladih di-džejeva prošarani su različitim stilovima elektronske muzike od deep, funky i club house-a, pa sve do elektro i minimal zvukova.

Manifestacija Beogradski Noćni market, za cilj ima da unapredi turističku ponudu glavnog grada, a organizuje se uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.