“Buongiorno Italia“ – promocija Italije

1130
views
Pizza
Pizza

U petak 30. i subotu 31. oktobra na Trgu Republike će biti predstavljen „Buongiorno Italia“, jedinstveni događaj koji će na atraktivan i interesantan način najširoj javnosti promovisati  privredu i kulturu Italije.

Inspirisani slavom italijanskih proizvoda i u želji da se italijanski način života (dolce vita) približi građanima Srbije, događaj je organizovan od strane Komore italijansko – srpskih privrednika, u saradnji sa Gradom Beogradom i Institutom za kulturu Ambasade Republike Italije. Ujedno, događaj predstavlja simbol tradicionalnog italijansko – srpskog prijateljstva.

Program manifestacije fokusiran je na najvažnije i najprepoznatljivije segmente italijanske privrede i kulture koji čine filozofiju italijanskog načina življenja, popularnog među brojnim građanima, ne samo Srbije nego i celog sveta.
Zvanično otvaranje događaja „Buongiorno Italia“ biće u petak, 30. oktobra 2015. godine sa početkom u 12h, nakon kojeg će posetioci imati priliku da uživaju u programu sve do 17 časova. U subotu događaj će trajati od 11 do 17 časova.

Događaj je besplatan za sve posetioce, a turistička agencija “Glob Metropoliten” dodeliće učesnicima put u Rim za dve osobe.