Great British Weekend u Mikser house-u

412
views
Vikend britanskog piva
Vikend britanskog piva

U organizaciji Britanske ambasade u Beogradu, kompanije Samo Pivo i Miksera održaće se drugi po redu festival britanskih kraft piva, pod nazivom Great British Weekend – New Edition.

Na festivalu, koji traje od 11. do 13. septembra, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), publici će biti predstavljen jedinstven duh britanske kulture putem zanatski proizvedenih piva sa teritorije Ujedinjenog Kraljevstva, ali i putem specijaliteta britanske kuhinje, muzičkog i sportskog programa.

Ove godine, GBW2015 priprema brojna iznenađenja – premijere više od pedeset kraft piva britanskih pivara koje će publika u Srbiji prvi put biti u prilici da proba, kulinarske specijalitete koji savršeno idu uz pivo, debate inspirisane Velikom Britanijom, praćenje utakmica Premier Lige u sportskoj atmosferi bašte Mikser House-a, kao i raznovrsni muzički program koji će se organizovati sve tri večeri festivala.

Dnevna cena ulaznice biće 300 dinara, a svi posetioci festivala će na ulazu dobiti brendiranu čašu za konzumaciju pića i mali vodič kroz festival.