Sweets for My Sweet – festival slatkiša

430
views
sweets for my sweet
sweets for my sweet

U septembru se u Mikser House-u održava festival Sweets for My Sweet, dvodnevni market koji će na zanimljiv način predstaviti svet slatkiša.

Od 17. do 18. septembra će se u toku dva dana marketa predstaviti proizvođači čokoladica, lizalica, sladoleda, tortica, minjona, kolačića, keksića, bombonica i svih ostalih slatkih zalogaja.

Sweets for My Sweet će okupiti veliki broj proizvođača svih vrsta slatkiša, konditora, poslastičarnica, bombondžija i ostalih radionica za izradu slatkiša, a posetioci će moći da kupe i sa sobom ponesu sve čemu ne budu mogli da odole.

Pored izlagačkog dela, brojna predavanja i radionice omogućiće posetiocima da saznaju sve o čokoladi, prelivima, pravljenju keksića, fondana, šejkova, a sve to u okviru specijalnih slatkih laboratorija.

Na glavnoj bini Mikser House-a nastupaće i brojni dečji horovi, baletski studiji, timovi animatora, održaće se dečije predstave, a program će voditi Igor Blažević aka Prljavi Inspektor Blaža.

Sweets for My Sweet je humanitarnog karaktera, pa će sav prihod od ulaznica koje se prodaju po ceni od 100 dinara biti upućen u dobrotvorne svrhe.