Takmičenje u pravljenju najkreativnijeg sendviča

666
views
Takmičenje Goca Tržan
Takmičenje Goca Tržan

Takmičenje u pripremi najkreativnijeg sendviča pod nazivom “Niko kao Piko”, za sve ljubitelje kuhinje i ukusnih sendviča, održalo se u igraonici “Minicity” u Beogradu.

U takmičenju su učestovovala deca i njihovi roditelji, a ovom zanimljivom druženju priključile su se i poznate mame sa decom. Pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević i TV lice Snežana Dakić, uživale su u zabavi sa mališanima i nadmetali se u kulinarskim veštinama.

Piko
Piko

Tokom pravljenja najkreativnijeg sendviča, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa svim hranjivim karakteristikama PIKO parizera. Kompanija Pik je predstavila PIKO parizer kao visoko kvalitetan proizvod sačinjen od čistog crvenog mesa – svinjskog i goveđeg, bogatog ukusa, koji ne sadrži MOM – mehanički otkošteno meso koje se često koristi u mesnoj industriji, niti gluten i soju. Piko parizer se odlično kombinuje sa sendvičima, kao samostalni sastojak ili u kombinaciji sa salatama i namazima. Proizvod je bez alergena, a novo pakovanje sa novim ukusima PIKO parizer sa povrćem i PIKO parizer sa sirom čini ovaj proizvod neodoljivim, ali i lakim za upotrebu.