Domaća testenina “Moje gnezdo”

1623
views
Moje gnezdo
Moje gnezdo

Domaća testenina „Moje gnezdo” nas je osvojila! Zašto? Zato što ne sadrži aditive, dodate soli, šećere, veštačke boje, mirise, arome i konzervanse.

Domaća testenina „Moje gnezdo” se izrađuje ručno, kao što su nekada radile naše bake i mame. Iza ove firme stoji Sanja Milosavljević, koja je svoju ljubav prema hrani pretočila u porodični posao. Ideja je potekla iz želje da napravi domaći, visokokvalitetan proizvod koji mogu svi da jedu i u njemu uživaju. Inspiraciju je našla u starim kuvarima, ali i u italijanskoj kuhinji. Sve testenine “Moje gnezdo” su testirane u akreditovanoj laboratoriji za ispitivanje kvaliteta i ispravnosti namirnica za humanu upotrebu i ocenjene su kao zdrave, ispravne i kvalitetne.

Sanja u svojoj radionici pravi taljatele, rezance za supu, mašnice, flekice i široke rezance za gulaš ili paprikaš.

Moje gnezdo taljatele
Moje gnezdo taljatele
Moje gnezdo taljatele
Moje gnezdo taljatele

Kroz svoje ruke prenosi ljubav, toplinu i energiju koja joj se vraća kroz zadovoljne kupce i nove porudžbine. A najvažniji sastojak testenina “Moje gnezdo” je pažnja koja se pridaje odabiru najkvalitetnijih namirnica od kojih se pripremaju svi proizvodi.

Testenina je dobar izvor ugljenih hidrata, vitamina, minerala, fitonutrijenata. Testenine i proizvodi od brašna se nalaze na samom vrhu piramide zdrave ishrane, a ako se kombinuju sa mahunarkama, mlečnim proizvodima, nemasnim mesom, povrćem bogatim vlaknima, dobija se zdrav i izbalansiran obrok, lako svarljiv koji se brzo priprema.

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara

Mi smo imali priliku da probamo taljatele od belog i integralnog brašna, koje su se savršeno skuvale u roku od par minuta – ostale čvrste i divno se slagale uz sos koji smo koristili.

Sajt: http://www.waw.rs/