Podržite Super Bake i super poslastičarnicu

1754
views
Super bake
Super bake

Super Bake je tim baka koje su se udružile kako bi otvorile poslastičarnicu u Beogradu.

Ideja koja je veoma uspešno realizovana u drugim zemljama – Super Bake poslastičarnica je inicijativa da se u Beogradu otvori poslastičarnica u kojoj će raditi bake, odnosno penzionerke. Kroz povremeni rad Super Bake će imati priliku da rade ono sto već znaju i vole, spremaju kolače, i na taj način dopune svoje (skromne) penzije, a i da upotpuno svoj društveni život jer mnoge od njih se nađu u socijalnoj izolaciji po odlasku u penziju.

Super bake u akciji, photo Monika Pavlovic
Super bake u akciji, photo Monika Pavlovic

Tim Super Baka trenutno čine Mira, Zora, Biljana, Olga, Jovanka, Mirjana i Svetlana, a idejni tvorci inicijative i organizatori projekta su Mario i Mina.

Super bake, Super bake u akciji, photo Monika Pavlovic
Super bake, Super bake u akciji, photo Monika Pavlovic

Da bi se ova ideja realizovala pokrenuta je kampanju grupnog finansiranja na platformi Indiegogo u kojoj građani mogu da učestvuju donirajući i da direktno doprinesu da se ova lepa i plemenita ideja realizuje. Bitno je naglasiti da grupno finansiranje nije poput klasičnih donacija nego podržavaocima obezbeđuje i nagrade. Super Bake će podržavaoce njihove kampanje nagraditi sa njihovima kolačima, a količina kolača zavisi od visine donacije. Prikupljana sredstava će se koristiti za opremanje radionice u kojoj će bake zajedno spremati autentične, domaće kolače.

Štanglice by Super Bake, photo Monika Pavlovic
Štanglice by Super Bake, photo Monika Pavlovic

Ostalo je još samo 10 dana do kraja kampanje a bake su za sada skupile 54% od željenog iznosa. Ostale je vrlo malo vremena! Pomozite Super Bakama da dođu do svog cilja!

Ovde možete da podržite Super Bake tako što ćete donirati u kampanju i biti deo ovog prelepog projekta:
https://igg.me/at/superbake

FB https://www.facebook.com/superbakeorg/
IG https://www.instagram.com/superbakeorg/