Mandala restoran: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno“

964
views
Mandala restoran
Mandala restoran

U susret Svetskom danu vegana, u restoranu Mandala predstavljeni su novi specijaliteti najboljeg veganskog kuvara na svetu, Chada Sarnoa.

Uz već poznate ukuse, gosti restorana imaju priliku da kroz novi meni testiraju veganska i organska jela koja su osmišljena tako da svojim kvalitetom pomognu organizmu da se izbori sa lošim spoljnim uticajima uz efekat detoksikacije, pred početak zime.

Mandala restoran
Mandala restoran

„Puno sam vremena proveo u vašem gradu i zavoleo sam Beograd i ljude koje sam ovde upoznao. Vi ste hedonisti, istinski uživate u hrani i piću. Drago mi je da je Mandala restoran doneo nešto novo i pokazao kako se i vegani i vegetarijanci ne moraju odricati hedonističkog momenta kada se konzumira zdrava hrana biljnog porekla. Zdravo i ukusno se ne isključuju. Mandala je najbolji primer te sinergije” poručio je Chad Sarno, čuveni šef kufinje koji je zadužen za celokupan meni u restoranu Mandala.
Svetski dan vegana obeležava se svakog 1. novembra širom sveta, a ustanovio ga je Luis Volis, direktor Veganskog udruženja Velike Britanije, 1994. godine.