Gastronomski podkast – Umami šegrt

511
views
umami šegrt
umami šegrt

“Umami šegrt” je prvi i jedini regionalni gastro podkast u kojem se kroz otvorene razgovore autor Slobodan Radeta i publika upoznaju sa ličnim procesom konstantnog učenja i traganja za novim, boljim ukusima zanimljivih gostiju iz sveta gastronomije.

Podkast “Umami šegrt” kroz iskren i autentičan pristup aktuelnim temama od značaja slušaocima omogućava da saznaju više od gostiju koji su autoriteti iz različitih oblasti koje imaju dodira sa gastronomijom (kulinarstvo, ugostiteljstvo, proizvodnja i kultura uživanja u hrani, vinima, kafi, cigarama, destilatima i sl.). Gosti su osobe koje su svojim radom, talentom i trudom ostavili značajan trag na domaćoj i regionalnoj gastro sceni.

Podkast se u audio formatu distribuira na najpopularnijim podkast platformama kao što su Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, iTunes i Deezer sa mogućnošću slušanja iz bilo koje podkast aplikacije. U video formatu podkast je dostupan na YouTube kanalu “Umami šegrt”.

umami šegrt
umami šegrt

Na društvenim mrežama možete pratiti Umami šegrt (@umami_segrt) na Instagramu i Facebook.

O autoru
Slobodan Radeta je osnivač i idejni tvorac koncepta prve regionalne škole kuvanja “Il Primo”, koja predstavlja gastronomski centar u kojem se odvijaju najrazličitije aktivnosti vezane za edukaciju i podizanje gastronomske kulture. Od 2010. godine kroz platformu Škole strastveno istražuje gastronomiju, aktivno učestvujući u edukaciji kroz različite formate.